Jalinen BV      Rioleringswerken
De rioolspecialist voor Industrie en Particulier in de regio Flevoland
ontstoppen
reiniging
inspectie
reparatie
Stank detectie
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door: L.Wuijster
Home.

Diensten.

Calamiteiten.

Foto reportage.

Nieuws.

Contact.

Home.
Diensten.
Calamiteiten.
Foto reportage.
Nieuws.
Contact.

Diensten; ontstoppen Leystad, Dronten en overig Flevoland

Wij bieden een totaalpakket van diensten; 24-uurs ontstoppen Lelystad, reiniging, riool Tv-inspectie, stank detectie, reparatie, renovatie, aanleg, ledigen van septic-tanks, IBA-systemen, pomp gemalen en vet-afscheiders.

24-uurs ontstoppen

Wij beschikken over moderne en compleet uitgeruste ontstoppingsvoertuigen. Deze voertuigen kunnen door een radiografische afstandsbediening worden bediend. Door deze bediening is het mogelijk om slechts met één persoon de meeste verstoppingen op te lossen. Door deze moderne en unieke aanpak besparen onze klanten aanzienlijk in de kosten.

Er zijn echter ook situaties waar een enkel persoon niet toereikend en/of veilig is. Voor deze gevallen beschikken wij over ontstoppingsvoertuigen voor twee personen. Naast de hogedrukunit bevatten deze voertuigen een uitgebreid aantal verenmachines met verschillende veren en hulpstukken (voor afvoerleidingen van 32 mm t/m 160 mm).

Ontstoppen dankzij tv-inspectie

Jalinen Ontstoppen Lelystad beschikt over zeer compacte kleuren rioolcamera's met een scherp beeld, beeldcorrectie en gebouwd volgens een modulair systeem. Met deze camera's kunnen afvoeren en riolen met een diameter vanaf 75 mm tot 250 mm worden geïnspecteerd. Doormiddel van een riool Tv-inspectie kan het leidingwerk worden gecontroleerd op o.a. vervuiling, wortelgroei, verzakking, breuken etc. Een dergelijke inspectie kan dus ook de oorzaak van terugkerende rioolverstoppingen opsporen. Zodoende kan er gericht actie worden ondernomen en de riolering op de exacte locatie worden hersteld zonder dat het gehele riool vervangen hoeft te worden. Ook dit werkt zeer kostenbesparend.

Naast de gebruikelijke schriftelijke rapportage verstrekken wij, op verzoek, ook het beeldmateriaal van de camera-inspectie.